Oostland

Oostland is een dynamische en innovatieve regio in de zuidvleugel van de Randstad. De steden Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer liggen vlakbij. De gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp, die samen het Oostland vormen, zijn uitstekend bereikbaar via de A12, A13, N470/N471 en N409. De Rotterdamse haven en Rotterdam The Hague Airport liggen op een steenworp afstand. Ook Schiphol is niet ver weg.

Oostland kent een zeer innovatief tuinbouwcluster, waarin de diverse spelers elkaar versterken, daarbij ondersteund door diverse kennisinstellingen zoals de TU Delft en Wageningen Universiteit, die een vestiging heeft in het Oostland.
Maar ook andere bedrijven weet steeds meer de weg naar het Oostland te vinden. De moderne en goed geoutilleerdeĀ  bedrijvenparken die nog volop ruimte bieden, trekken mede door hun gunstige ligging bedrijven uit binnen- en buitenland.

In Oostland is het niet alleen goed ondernemen, maar ook goed wonen. De twee gemeenten bieden aantrekkelijke woningen aan voor iedere beurs en iedere smaak. Het voorzieningenniveau is zoals je van een middelgrote gemeente mag verwachten, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het sociale karakter van de kernen. Oostland behoort tot de veiligste regio’s van de Zuidvleugel van de Randstad.

Ondanks de ligging zijn beide gemeenten ingebed in het groen. Ze worden omringd door uitgestrekte natuur- en recreatiegebieden, die het wonen en werken in Oostland extra aantrekkelijk maken.

Kortom, Oostland is de plek waar u als ondernemer moet zijn!

Vertel het verder…

Volg Oostlanddag: