Terugblik 2015

Zeer geslaagde zevende editie Oostlanddag

Op 15 oktober 2015 vond de zevende editie van de Oostlanddag plaats met als thema ‘Volle kracht vooruit’. De excursies en het avondprogramma werden bezocht door in totaal 360 ondernemers uit de regio.

Tijdens de Oostlanddag staan de vijf grootste economische kansen voor de regio centraal. Op basis van deze kansen konden deelnemers aan de Oostlanddag ‘s middags een van de vijf excursies bezoeken. Van deze excursies zijn verslagen geschreven:

Diner, avondprogramma, netwerkborrel

Oostlanddag 2015 Cok van den Berg 12Na een gezellig diner in Van der Valk in Nootdorp was het de beurt aan Karin Bruers. De Brabantse sociaal onderneemster noemt zichzelf geen cabaretiére, maar liet de Oostlanddag bulderen van het lachen met haar verhalen en anekdotes over het ondernemerschap. Na het optreden van Karin Bruers was er een gezellig netwerkborrel.

Foto’s en video’s

Organisatie

De Oostlanddag is een jaarlijks terugkerend en gratis toegankelijk evenement voor ondernemers. Organisatoren zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.