Terugblik 2017

Tijdens de Oostlanddag 2017 konden deelnemers ‘s middags kiezen uit vijf inspirerende Next Level bedrijfsbezoeken/workshops; het avondprogramma was in handen van Manuela Bijl en Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde. De Oostlanddag 2017 vond plaats op woensdag 11 oktober en had als thema ‘Oostland Next Level’.

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. Met ‘Oostland Next Level’ werd dit jaar een toekomstvisie voor het Oostland gepresenteerd. Om de economie naar een nieuw niveau te brengen zijn transities nodig om zo een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties.

Dit jaar konden bezoekers ervaren hoe die transities er in de praktijk uitzien. ‘s Middags waren er vijf bedrijfsbezoeken/workshops, verspreid over de regio:

‘s Avonds was er eerst een netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp en aansluitend het avondprogramma. De presentatie was in handen van Manuela Bijl. Hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans nam de deelnemers mee in de creatieve beweging die van onderop komt, daar waar innovatie begint.

Bob van der Deijl, Fabian van der Horst, Manuela Bijl en Albert Abee (Foto: Cok van den Berg)

Organisatie
Organisatoren van de Oostlanddag zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. De communicatie is in handen van Elstar communicatie en events.

Vertel het verder…

Volg Oostlanddag: