De opzet van het programma van de negende editie van Oostlanddag 2017 is rond. Ondernemers uit de regio Oostland kunnen kiezen uit vijf excursies en workshops die allen in het teken staan van ‘Oostland Next level’. Het avondprogramma bestaat uit een diner, plenaire afsluiting en netwerkborrel bij Van der Valk in Nootdorp. De Oostlanddag vindt plaats op woensdag 11 oktober.

Met een vijftal bedrijfsbezoeken worden ondernemers geïnspireerd en gevraagd mee te denken over de toekomstvisie (the next level) van het Oostland. Zo zal er een workshop zijn over duurzame innovatie in de garage van de toekomst en is er een workshop over werken in teams als nieuwe bedrijfsvoering. Kleine zelfstandigen kunnen naar een workshop over het collectief organiseren van een vangnet bij arbeidsongeschiktheid. En is er een bijeenkomst over CO2 reductie en een bijeenkomst over het hergebruik van materialen. De aanvang van deze workshops is 15.00 uur. Na de excursies kunnen de Oostlandse ondernemers deelnemen aan het netwerkdiner in Van der Valk in Nootdorp met aansluitend een plenaire afsluiting en netwerkborrel.

Aanmelden na de zomer

Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. De negende editie van Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. De exacte invulling van het programma wordt na de zomer bekend gemaakt. Aanmelden voor Oostlanddag 2017 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan ook via social media.

 

Organisatoren van de Oostlanddag zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.