Terugblik 2016

Tijdens de Oostlanddag 2016 konden deelnemers ‘s middags kiezen uit vijf inspirerende bedrijfsbezoeken/workshops; het avondprogramma is in handen van Manuela Bijl en Theater Tussen De Bedrijven. De Oostlanddag 2016 vond plaats op woensdag 12 oktober en had als thema ‘Doen + Doorpakken’.

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. De afgelopen jaren staat de Oostlanddag in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Detailhandel en Greenport.

_dcs8351Dit jaar waren er ‘s middags vijf bedrijfsbezoeken en workshops, verspreid over de regio. Elke bijeenkomst stond in het teken van een van de economische kansen.

‘s Avonds was er eerst een diner in bij Van der Valk in Nootdorp en aansluitend het avondprogramma. De presentatie is in handen van Manuela Bijl. Muzikale en vrolijke ondersteuning was er van Theater Tussen De Bedrijven.

Organisatie
Organisatoren van de Oostlanddag zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. De communicatie is in handen van Mocca. De Oostlanddag was programmaonderdeel van de Dutch Agri Food Week.

 

Vertel het verder…

Volg Oostlanddag: