Het programma van de tiende editie van Oostlanddag 2018 is bekend. Ondernemers uit de regio Oostland kunnen de workshop ‘vooruitkijken’ volgen in combinatie met een bedrijfsbezoek. Aansluitend is er een verrassend avondprogramma, met topspreker Ruud Veltenaar en een feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp. De Oostlanddag vindt plaats op woensdag 10 oktober van 15.00 – 22.00 uur. Aanmelden is nu mogelijk.

Dat de Oostlanddag een begrip is in de regio blijkt nu ook weer uit het aantal aanmeldingen. De organisatie geeft aan dat ondernemend Oostland zich massaal aanmeldt; de eerste 115 aanmeldingen zijn binnen. Al jaren trekt de Oostlanddag zo’n 300 ondernemers uit de regio. Doel van deze dag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Organisatoren van Oostlanddag 2018 zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Topspreker en trendwatcher Ruud Veltenaar presenteert een ‘future fit’ Oostland.

Workshops, bedrijfsbezoeken en verrassend avondprogramma
Ondernemers kunnen zich aanmelden voor een vijftal bedrijfsbezoeken die ieder een sector vertegenwoordigen. De bedrijven laten zien hoe ze gegroeid zijn en hoe ze de toekomst zien. Op de locatie gaan ondernemers samen met collega-ondernemers ook zelf aan de slag met de toekomst van hun eigen bedrijf. Dat kunnen bedrijven in verschillende sectoren zijn. Door middel van belangrijke vraagstukken gaan ondernemers in gesprek met elkaar en krijgen inspirerende inzichten. De workshops starten om 15.00 uur.

Het verrassende avondprogramma inclusief feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp start om 17.30 uur. Topspreker, trendwatcher, filosoof en hoogleraar Ruud Veltenaar presenteert een ‘future fit’ Oostland. Hij behoort tot de best beoordeelde en gevraagde sprekers.

Programma
Het programma van Oostlanddag 2018 ziet er als volgt uit:

14.30 uur:       Inloop workshops/bedrijfsbezoeken
15.00 uur:       Start bedrijfsbezoek en workshop ‘vooruitkijken’ bij één van de volgende bedrijven:

17.00 uur:       Einde workshops
17.30 uur:       Avondprogramma Van der Valk Nootdorp (incl. spreker en diner)
22.00 uur:       Einde

Aanmelden via oostlanddag.nl
Oostlanddag is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio, ook voor ondernemers die geen lid zijn van een ondernemersvereniging. Voor deelname aan de Oostlanddag kunnen ondernemers zich via de website oostlanddag.nl aanmelden.