Omschrijving workshop Starters

Starters:
Ondernemerschap is topsport

Op het juiste moment presteren? Dat lukt alleen als je goed voor jezelf zorgt en focus aanbrengt. Onze gastspreker Jim Svenøy van Company Vitality richt zich op vitaal ondernemerschap. In deze workshop legt hij de link tussen het leveren van een prestatie als ondernemer en als topsporter. Hij geeft u simpele tips die bijdragen aan het leveren van een topprestatie tijdens een belangrijk gesprek of presentatie. En hij weet waarover hij het heeft: Svenøy deed drie keer mee aan de Olympische Spelen op het atletieknummer steeple-chase!

Jim Svenoy 2Jim Svenøy komt uit Noorwegen. Voor dat land deed hij mee aan de Olympische Spelen in Atlanta, Sydney en Athene. Hij was verder dertien keer kampioen van Noorwegen op de 3.000 meter steeple-chase en hij is nog steeds nationaal recordhouder op dat onderdeel. Een echte sportman dus.

Daarnaast is Svenøy startende ondernemer. In Oostland nota bene. Een onderneming starten en laten groeien is topsport. Zijn bedrijf Company Vitality is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en richtte hij enkele jaren geleden op. Company Vitality ontwikkelt vitaliteitsprogramma’s om zo de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te borgen. “Een top-directeur moet elke minuut van de dag presteren. Een fitte medewerker draagt bij aan de financiële resultaten van een onderneming”, aldus Svenøy op de website van Company Vitality. Tijdens deze verkwikkende workshop geeft hij handige tips voor u en uw medewerkers om lekker te werken en goed te presteren. Hoe kunnen sport en gezonde voeding daarbij helpen? Hoe ga je om met onverwachte gebeurtenissen? En helpt slapen om een betere ondernemer te worden?

De workshop vindt plaats bij Grand Cafe De Drie Heeren in Pijnacker.

Organisatie rondleiding en workshop: NOOVA

Bekijk hieronder een korte documentaire over Jim Svenøy.