Tilly van der Knaap nieuwe voorzitter Oostlanddag

Tilly van der Knaap volgt Ferry van Buijtene op als voorzitter van de Oostlanddag, het grootste ondernemersevent van de regio. Van der Knaap is eigenaar van SiteforSites, van Buijtene is mede-eigenaar van ICT bedrijf Support IT en was voorzitter van de laatste twee edities van de Oostlanddag.

Doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. De meest recente editie van de Oostlanddag – op 10 oktober 2018 – was alweer de 10e editie van het evenement wat met zo’n 350 bezoekers is uitgegroeid tot het grootste netwerk evenement in de regio. Het programma bestond uit vijf workshops bij bedrijven in de regio, avondprogramma met topspreker Ruud Veltenaar en een feestelijk diner met gezellige borrel.

Initiatiefnemers van de Oostlanddag zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Deze partijen vormen samen een organisatiecomité.

Voorzitter
Ferry van Buijtene nam sinds 2015 deel aan het organisatiecomité en was tijdens de Oostlandag-edities van 2017 en 2018 voorzitter. “Heel erg leuk om te doen, een evenement waar we in de regio heel trots op moeten zijn. Binnen het comité en rondom het evenement zit veel energie en dat is fijn werken. Na 4 jaar weer tijd voor een nieuw gezicht en voorzitter,” zegt van Buijtene die de vrijgekomen tijd goed kan gebruiken bij Support IT.

Tilly van der Knaap volgt van Buijtene op als voorzitter. “Ik herinner mij nog heel goed de eerste keer dat ik bij de Oostlanddag aanwezig was zo’n 4 jaar geleden. Mijn baan opgezegd om volledig te kunnen kiezen voor het ondernemerschap. Ik merkte dat ik behoefte had aan verbinding met verschillende ondernemers in een brede omgeving. Door nieuwe technieken is het mogelijk om online de connectie aan te gaan, maar het blijft daarnaast enorm belangrijk om elkaar echt te ontmoeten en te inspireren zoals op de Oostlanddag.”

“En er gebeurt nog veel meer binnen het Oostland wat ondernemers en overheden verbindt. Denk bijvoorbeeld aan de Gebiedsverkenning Oostland en Greenport West-Holland. En dit is nog maar een klein stukje dat ik weet. Het tuinbouwcluster, onze logistieke corridor, de technische bedrijven, detailhandel alles staat in verbinding. “

“De Oostlanddag is een prachtig middel om te verbinden. Denken in clusterkracht, knelpunten en kansen zien. Wat gebeurt er nu allemaal; de kracht van lokaal. Je hebt elkaar nodig om tot bepaalde resultaten te komen, maar daarvoor moet je elkaar wel kennen, van elkaars bestaan afweten en weten wat er speelt. Niet iedere ondernemer hoeft aan de bestuurstafel of ander overleg te zitten maar als er iets is, dan is het fijn als je weet waar je terecht kunt. “

Oostlanddag 2019: woensdag 9 oktober 2019
De eerste bespreking is alweer geweest. Tilly: “Dit jaar staat de Oostlanddag gepland op woensdag 9 oktober 2019. Reserveer dus alvast in de agenda. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het organisatiecomité ook de komende editie weer tot een succes te maken.”

Ondernemend Oostland meldt zich aan voor Oostlanddag 2018

Het programma van de tiende editie van Oostlanddag 2018 is bekend. Ondernemers uit de regio Oostland kunnen de workshop ‘vooruitkijken’ volgen in combinatie met een bedrijfsbezoek. Aansluitend is er een verrassend avondprogramma, met topspreker Ruud Veltenaar en een feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp. De Oostlanddag vindt plaats op woensdag 10 oktober van 15.00 – 22.00 uur. Aanmelden is nu mogelijk.

Dat de Oostlanddag een begrip is in de regio blijkt nu ook weer uit het aantal aanmeldingen. De organisatie geeft aan dat ondernemend Oostland zich massaal aanmeldt; de eerste 115 aanmeldingen zijn binnen. Al jaren trekt de Oostlanddag zo’n 300 ondernemers uit de regio. Doel van deze dag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Organisatoren van Oostlanddag 2018 zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Topspreker en trendwatcher Ruud Veltenaar presenteert een ‘future fit’ Oostland.

Workshops, bedrijfsbezoeken en verrassend avondprogramma
Ondernemers kunnen zich aanmelden voor een vijftal bedrijfsbezoeken die ieder een sector vertegenwoordigen. De bedrijven laten zien hoe ze gegroeid zijn en hoe ze de toekomst zien. Op de locatie gaan ondernemers samen met collega-ondernemers ook zelf aan de slag met de toekomst van hun eigen bedrijf. Dat kunnen bedrijven in verschillende sectoren zijn. Door middel van belangrijke vraagstukken gaan ondernemers in gesprek met elkaar en krijgen inspirerende inzichten. De workshops starten om 15.00 uur.

Het verrassende avondprogramma inclusief feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp start om 17.30 uur. Topspreker, trendwatcher, filosoof en hoogleraar Ruud Veltenaar presenteert een ‘future fit’ Oostland. Hij behoort tot de best beoordeelde en gevraagde sprekers.

Programma
Het programma van Oostlanddag 2018 ziet er als volgt uit:

14.30 uur:       Inloop workshops/bedrijfsbezoeken
15.00 uur:       Start bedrijfsbezoek en workshop ‘vooruitkijken’ bij één van de volgende bedrijven:

17.00 uur:       Einde workshops
17.30 uur:       Avondprogramma Van der Valk Nootdorp (incl. spreker en diner)
22.00 uur:       Einde

Aanmelden via oostlanddag.nl
Oostlanddag is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio, ook voor ondernemers die geen lid zijn van een ondernemersvereniging. Voor deelname aan de Oostlanddag kunnen ondernemers zich via de website oostlanddag.nl aanmelden.

Reserveer nu de Oostlanddag special van uw keuze

In de eerste week van oktober verschijnt er in De Heraut, Telstar en Hart van Holland weer een Oostlanddag special en Oostlandkrant. Ook dit jaar wordt ondernemend Oostland in al zijn verscheidenheid en dynamiek belicht. Het is een interessante bijlage om uw bedrijf te presenteren en te profileren in een advertentie of advertorial.

De organisatie van de Oostlanddag 2018 heeft ervoor gekozen om geen adressen vrij te geven. Mocht u bekend zijn bij één van de lokale kranten dan is het mogelijk dat u benaderd wordt door uw contactpersoon. Natuurlijk kunt u ook zelf contact opnemen.

Tarieven advertentie en advertorial

U kunt kiezen uit een advertentie en/of een advertorial. Hieronder staan de specificaties per uitgave.

De Heraut
Editie: De Heraut Oostlanddag special
Oplage: 24.500 exemplaren
Verspreiding: Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek
Deadline: 1 oktober 2018

Advertentie:
1/4 pagina  € 195,-
1/2 pagina  € 375,-
1/1 pagina  € 695,-

Advertorial:
1/4 pagina  € 205,- (200 woorden en foto)
1/2 pagina  € 395,- (500 woorden en foto)
1/1 pagina  € 695,- (1200 woorden en meerdere foto’s in overleg)

Het schrijven van de teksten (incl. fotografie) is inclusief.

Telstar/Hart van Holland
Editie: De Oostlandkrant
Oplage: 59.000 exemplaren
Verspreiding: Telstar: Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg. Hart van Holland: Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek
Deadline: 1 oktober 2018

Advertentie:
1/4 pagina  € 375,-
1/2 pagina  € 550,-
1/1 pagina  € 925,-

Advertorial:
1/4 pagina          € 415,-                  200 woorden + foto
1/2 pagina          € 600,-                  500 woorden + foto
1/1 pagina          € 995,-                  650 woorden + 2 foto’s

Bij het reserveren vanaf een halve pagina advertorial ontvangt u op beide nieuwssites (incl. social media) een kosteloze publicatie.
De netto prijzen zijn per plaatsing en excl. btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Wilt u gaan voor het maximale bereik en adverteren in meerdere lokale kranten of gebruik maken van de nieuwssites? Vraag naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon.

 


De Heraut
Simone, Franka en Sofie
E: advertentie@de-heraut.nl
T: 010 5118892 / 06 51660687 (Simone)

 

Telstar/De Eendracht
Inge en Ed
E: advertentie@telstar-uitgeverij.nl
T: 06 23290616 (Inge) / 06 21214201 (Ed)


Hart van Holland
Miranda en Alice
E: verkoop@hvh-lansingerland.nl
T: 010 3042087 (Miranda) / 06 12576817 (Alice)

 

 

De bijlagen van vorig jaar:

Tiende editie Oostlanddag op 10 oktober

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevent van de regio Oostland en vindt dit jaar voor de tiende keer plaats op woensdag 10 oktober 2018. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers. Netwerken en samenwerken staan er centraal. Organisatoren zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Bedrijfsbezoeken, netwerkdiner en topspreker Ruud Veltenaar
Oostlanddag 2018 bestaat uit een middagprogramma met bedrijfsbezoeken, een netwerkdiner en een avondprogramma bij Van der Valk in Nootdorp. Voorzitter Ferry van Buijtene: “Dit jaar met een feestelijk tintje. De bedrijfsbezoeken worden gecombineerd met workshops onder begeleiding van een professionele workshopleider. Zo hebben we o.a. een bezoek aan Bergschenhoek BV en PostNL op het programma staan. En tijdens het avondprogramma komt topspreker en trendwatcher Ruud Veltenaar iedereen ‘future fit’ maken.”

Voorzitter Oostlanddag Ferry van Buijtene

Jubileumeditie
Vorig jaar was het thema ‘Oostland Next Level. Bezoekers konden ’s middags deelnemen aan inspirerende rondleidingen bij aansprekende bedrijven in de regio. ’s Avonds was er een netwerkdiner en boeide hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans de Oostlandse ondernemers met hoe ze zichzelf kunnen uitvinden in tijden van transities. Oostlanddag 2017 trok 330 bezoekers.

Oostlanddag 2017 trok 330 bezoekers

“Ook dit jaar verwachten we weer veel bezoekers”, zegt voorzitter Ferry van Buijtene. Ferry is mede-eigenaar van Support-IT in Pijnacker en bestuurslid van VNO-NCW Oostland. “Ik ben als Oostlandse ondernemer al een tijd betrokken bij de Oostlanddag, dit jaar voor de tweede keer als voorzitter. Ik draag graag mijn steentje bij om mee te werken aan de toekomst van het Oostland. Maar dit jaar staan we ook even stil bij wat er de afgelopen tien jaar al bereikt is. Samen met het organisatieteam werken we aan een mooie jubileumeditie.” De exacte invulling maakt de organisatie volgende maand bekend.

Het organisatieteam Oostlanddag 2018 werkt aan een mooie jubileumeditie, v.l.n.r. Sander Vroom, Theo Ammerlaan, Jan Houweling, Ferry van Buijtene, Hanneke Bor, Roel van Wensen, Yvonne van Elst, Chantal van der Elst (niet op de foto: Arthur Venselaar).

Aanmelden
Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor Oostlanddag 2018 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan ook via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Oostlandse ondernemers Next Level tijdens Oostlanddag 2017

Het grootste ondernemersevent van de regio Oostland vond dit jaar voor de negende keer plaats op 11 oktober en had als thema ‘Oostland Next Level’. In totaal hebben 330 bezoekers, vooral ondernemers uit de regio, de Oostlanddag bezocht. Er vonden workshops/bedrijfsbezoeken verspreid over het Oostland plaats en er was een avondprogramma bij Van der Valk in Nootdorp.

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio Oostland en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. Met ‘Oostland Next Level’ werd dit jaar een blik op de toekomst van het Oostland gepresenteerd. Om de economie naar een nieuw niveau te brengen zijn namelijk transities nodig om zo een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties.

Grote interesse voor Next Level workshops/bedrijfsbezoeken
’s Middags hebben zo’n 240 bezoekers ervaren hoe de transities naar de toekomst er in de praktijk uitzien. De interesse was groot, alle workshops zaten vol: ‘Introductie in de circulaire economie’ (Duurzaamheid), ‘Transformatie naar zelfsturende teams’ (Ondernemerschap), ‘Duurzame innovatie in de garage van de toekomst’ (Innovatie), ‘Het Broodfonds als ondernemerscollectief’ (Verzekeren) en ‘CO2 neutraal is geen luchtfietserij’ (Energie).

De bezoekers leerden onder andere tijdens een bezoek aan Milieu Express/Renewi wat je nu al kan doen om de businesskansen van de circulaire economie te benutten. Bij Bunnik Plants werden voorbeelden gedeeld van het betrekken van de mensen binnen je bedrijf, als zelfsturend team. En Garage Hoeke BV stond de middag in het teken van innovatieve vervoersmiddelen en werd ingegaan op nieuwe mobiliteit: van bezit naar gebruik.

Inspirerende presentatie en netwerken
’s Avonds was er een netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp. Het aansluitende avondprogramma – met zo’n 300 bezoekers – werd gepresenteerd door de Oostlandse onderneemster Manuela Bijl. Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid, was de hoofdspreker van de avond. Hij nam de deelnemers mee in de creatieve beweging die van onderop komt, daar waar innovatie begint. “Je moet jezelf uitvinden in tijden van transitie. Maar we moeten vooral met z’n allen samenwerken aan de nieuwe economie. De kansen zijn groter dan de problemen.” Rotmans eindigde zijn verhaal met de vraag: “Oostland: goed op weg, maar waar gaan we naartoe?”

Hoofdspreker Jan Rotmans

Samenwerking faciliteren en versterken
Manuela keek samen met Jan Rotmans en de bestuurders van het Oostland, Albert Abee (wethouder Economie en Financiën, Lansingerland) en Bob van der Deijl (wethouder Economie, Pijnacker-Nootdorp), en met Fabian van der Horst (directeur Bedrijven, Rabobank Zuid-Holland Midden) naar de toekomst van het Oostland. “We hebben elkaar nodig en moeten ons verdiepen in elkaar. Zo zitten we met het bedrijfsleven om tafel om CO2 neutraal te worden. ‘Wijk van de toekomst’ is een mooi voorbeeld.”, aldus Abee. De kersverse nieuwe wethouder Economie Pijnacker-Nootdorp Van der Deijl voegde daaraan toe “We zijn trots op ondernemers die hier komen ‘wonen’ en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen.”

Tijdens de avond kon er ook kennis gemaakt worden met ‘Pepper’, de robot die sinds kort stage loopt bij de Rabobank. Van der Horst: “Het is nodig om te veranderen en te vernieuwen. De kracht van Oostland is dat je elkaar kent. We halen veel kennis van buitenaf om innovatie te stimuleren, maar verbinden wel dichtbij en persoonlijk.”

De Oostlanddag werd afgesloten met een netwerkborrel. Voor wie niet aanwezig kon zijn of nog even terug wil kijken, op de website www.oostlanddag.nl staan verslagen en beelden van de workshops/bedrijfsbezoeken.

Netwerkborrel bij Van der Valk Nootdorp

Volgend jaar de tiende editie
De datum voor Oostlanddag 2018 staat al vast, op 10-10-2018 vindt de tiende editie plaats. De organisatie gaat binnenkort alweer om tafel om te kijken welke elementen deze bijzondere dag moet bevatten. Ondernemers zijn vrij om hun stem te laten horen via de betrokken ondernemersverenigingen.

Organisatie
Organisatoren van de Oostlanddag zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. De communicatie is in handen van Elstar communicatie en events.

Foto’s: Cok van den Berg

Topspreker in avondprogramma Oostlanddag 2017

Jan Rotmans is dit jaar hoofdspreker tijdens het avondprogramma van Oostlanddag. De hoogleraar in transitiekunde zal de deelnemers meenemen in de creatieve beweging die nodig is om een kanteling in de samenleving tot stand te brengen. Oostlanddag 2017 vindt plaats op woensdag 11 oktober van 14.30 uur tot 22.00 uur en heeft als thema ‘Oostland Next Level’.

Met ‘Oostland Next Level’ wordt dit jaar een toekomstvisie voor het Oostland gepresenteerd. Om de economie naar een nieuw niveau te brengen zijn namelijk transities nodig om zo een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties.

Workshops/bedrijfsbezoeken

Ondernemers kunnen ervaren hoe die transities er in de praktijk uitzien. ’s Middags kunnen bezoekers deelnemen aan één van de vijf workshops/bedrijfsbezoeken: ‘Introductie in de circulaire economie’ (Duurzaamheid), ‘Transformatie naar zelfsturende teams’ (Ondernemerschap), ‘Duurzame innovatie in de garage van de toekomst’ (Innovatie), ‘Het Broodfonds als ondernemerscollectief’ (Verzekeren), ‘CO2 neutraal is geen luchtfietserij’ (Energie). De aanvangstijd is afhankelijk van de workshop om 14.30 uur of 15.00 uur.

Oostlandse onderneemster dagvoorzitter avondprogramma

’s Avonds is er een netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp, aansluitend is er vanaf 19.30 uur een avondprogramma. De presentatie is in handen van de Oostlandse onderneemster Hanneke Bor. Samen met de bestuurders van het Oostland en de Rabobank kijkt zij naar de toekomst van het Oostland. De hoofdspreker van de avond, Jan Rotmans, vertelt zijn visie. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Hoofdspreker Jan Rotmans

Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid. Hij is ook onderzoeker, schrijver, ondernemer en activist.

Een denker en een doener, op zoek naar friskijkers en dwarsdenkers die het anders willen doen. Hij neemt de deelnemers mee in de creatieve beweging die van onderop komt, daar waar innovatie begint. Maar hij zegt ook dat die beweging niet genoeg is. En dat de overheid misschien wel meer dan ooit nodig is. Maar dan door echt te faciliteren, coalities te vormen, door het ontwikkelen van slimme financiële constructies.

Verslaglegging van Oostlanddag 2017

Gedurende de Oostlanddag zullen tekstschrijvers uit de regio van iedere workshop een verslag maken. Daarnaast worden door enkele studenten van het Stanislascollege en Groene hart Rijnwoude filmverslagen gemaakt. De organisatie van de Oostlanddag vindt het belangrijk dat de jongere generatie de kans krijgt om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven, hun toekomst.

Programma

Het programma van Oostlanddag 2017 ziet er als volgt uit:

14.30/15.00 – 15.30 uur ontvangst excursies/workshops
15.00/15.30 – 17.00 uur excursies/workshops
17.30 uur Diner bij Van der Valk Nootdorp
19.30 uur start avondprogramma
20.45 uur netwerkborrel
22.00 uur einde

Wacht niet te lang met aanmelden

De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio, ook voor ondernemers die geen lid zijn van de ondernemersverenigingen. Aanmelden voor het gehele of een deel van het programma kan via de website: www.oostlanddag.nl.

De organisatie adviseert niet te lang te wachten met aanmelden: alle workshops/ bedrijfsbezoeken hebben een maximum aantal deelnemers.

Oostlanddag

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio Oostland en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland.

Organisatoren van de Oostlanddag zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. De communicatie is in handen van Elstar communicatie en events.

Reserveer nu de Oostlanddag special van uw keuze

Op 4 en 5 oktober verschijnt er in De Heraut, Telstar en Hart van Holland een Oostlanddag special, ook wel bekend als de Oostlandkrant. Ook dit jaar wordt ondernemend Oostland in al zijn verscheidenheid en dynamiek belicht. Het is een interessant medium om uw bedrijf te presenteren en te profileren in een advertentie of advertorial.

De organisatie van de Oostlanddag 2017 heeft ervoor gekozen om geen adressen vrij te geven. Mocht u bekend zijn bij één van de lokale kranten dan is het mogelijk dat u benaderd wordt door uw contactpersoon.

Tarieven advertentie en advertorial

U kunt kiezen uit een advertentie en/of een advertorial. Hieronder staan de specificaties per uitgave.

De Heraut
Editie: De Heraut Oostlanddag special
Oplage: 24.500 exemplaren
Verspreiding: Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek
Deadline: 29 september 2017

Advertentie:
1/4 pagina  € 195,-
1/2 pagina  € 375,-
1/1 pagina  € 695,-

Advertorial:
1/4 pagina  € 205,- (200 woorden en foto)
1/2 pagina  € 395,- (500 woorden en foto)
1/1 pagina  € 695,- (1200 woorden en meerdere foto’s in overleg)

Het schrijven van de teksten (incl. fotografie) is inclusief.

Telstar/Hart van Holland
Editie: De Oostlandkrant
Oplage: 59.000 exemplaren
Verspreiding: Telstar: Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg. Hart van Holland: Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek
Deadline: vrijdag 22 september 2017

Advertentie/advertorial:
1/4 pagina  € 395,- (advertorial 200 woorden + foto)
1/2 pagina  € 575,- (advertorial 500 woorden + foto)
1/1 pagina  € 995,- (advertorial 1200 woorden + 2 foto’s)

Het schrijven van de teksten (incl. fotografie) bij een advertorial is bij 1/1 pagina € 70,-, bij 1/2 pagina € 50,- en bij 1/4 pagina € 40,-.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Doorplaatstarief

Wilt u gaan voor het maximale bereik en adverteren in meerdere lokale kranten of gebruik maken van de nieuwssites? U maakt dan gebruik van een doorplaatstarief.

Heeft u nog vragen of interesse in een advertentie of advertorial in één van de specials, neem dan contact op met uw contactpersoon:


De Heraut
Simone, Franka en Sofie
E: advertentie@de-heraut.nl
T: 010 5118892 / 06 51660687 (Simone)

 

Telstar/De Eendracht
Inge en Ed
E: advertentie@telstar-uitgeverij.nl
T: 06 23290616 (Inge) / 06 21214201 (Ed)


Hart van Holland
Miranda en Bas
E: verkoop@hvh-lansingerland.nl
T: 010 3042087 (Miranda) / 06 83663839 (Bas)

Programma Oostlanddag 2017 bekend, aanmelden mogelijk

Het programma van Oostlanddag 2017 is bekend. ’s Middags kunnen deelnemers kiezen uit vijf inspirerende workshops bij verschillende organisaties; het avondprogramma is bij Van der Valk in Nootdorp en de hoofdspreker is hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans. Oostlanddag 2017 vindt plaats op woensdag 11 oktober van 14.30 uur tot 22.00 uur en heeft als thema ‘Oostland Next Level’. Ondernemers uit Oostland e.o. kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio Oostland en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland. Met ‘Oostland Next Level’ wordt dit jaar een toekomstvisie voor het Oostland gepresenteerd. Om de economie naar een nieuw niveau te brengen zijn transities nodig om zo een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties.

Keuze uit vijf Next Level workshops/excursies
Dit jaar kunnen bezoekers ervaren hoe die transities er in de praktijk uitzien. Dat gebeurt tijdens excursies en workshops, verspreid over de regio. De aanvangstijd is afhankelijk van de workshop om 14.30 uur of 15.00 uur. Hieronder een overzicht van alle workshops/excursies:

‘Introductie in de circulaire economie’ (Duurzaamheid)
Bij een lineaire economie worden producten gemaakt en na gebruik weggegooid. Waardevolle grondstoffen worden zo niet hergebruikt. Milieu Express weet daar alles van. Centraal staat hoe de omslag gemaakt kan worden naar een circulaire economie vol businesskansen.

‘Transformatie naar zelfsturende teams’ (Ondernemerschap)
Aanpassen aan de eisen van de tijd, wendbaar zijn en op groei gericht. Thomas Bunnik en Hans Bunnik vertellen hoe de boeiende en interessante transformatie van Bunnik Plants en het Green Event Centre tot stand is gekomen.

‘Duurzame innovatie in de garage van de toekomst’ (Innovatie)
Garagebedrijf van Hoeke BV werkt aan een bijzonder concept waarin ze samenwerken met onderwijs en bedrijfsleven. De uitkomsten van het onderzoek van Stichting Innovatie Topsectoren dienen als input voor een brainstormsessie onder leiding van Mick Walvisch.

‘Het Broodfonds als ondernemerscollectief’ (Verzekeren)
Er is tegenwoordig een alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering, het Broodfonds. Vernieuwend verzekeren is het thema van deze workshop en wordt heel toepasselijk gehouden bij Bakkerij Ammerlaan.

‘CO2 neutraal is geen luchtfietserij’ (Energie)
Wanneer we zoveel mogelijk zelfvoorzienend willen blijven, moet ons land en dus ook het Oostland op lange termijn eindige gasvoorziening gaan vervangen. Bij Duijvestijn Tomaten gaan de energiespecialisten van LTO in op de transitie van de tuinbouw naar klimaatneutraal.

Avondprogramma met hoofdspreker hoogleraar Jan Rotmans
’s Avonds is er een netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp. Aansluitend is er vanaf 19.30 uur het avondprogramma. De presentatie is in handen van Hanneke Bor. Samen met de bestuurders van het Oostland en de Rabobank kijkt zij naar de toekomst van het Oostland. De hoofdspreker van de avond is Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Programma
Het programma van Oostlanddag 2017 ziet er als volgt uit:

14.30/15.00 – 15.30 uur ontvangst excursies/workshops
15.00/15.30 – 17.00 uur excursies/workshops
17.30 uur diner
19.30 uur Start avondprogramma
20.45 uur netwerkborrel
22.00 uur einde

Aanmelden
De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio, ook voor ondernemers die geen lid zijn van een van de ondernemersverenigingen. Aanmelden voor het gehele of een deel van het programma kan via de website: www.oostlanddag.nl.

 

Bedrijfsbezoeken, workshops en avondprogramma tijdens Oostlanddag 2017

De opzet van het programma van de negende editie van Oostlanddag 2017 is rond. Ondernemers uit de regio Oostland kunnen kiezen uit vijf excursies en workshops die allen in het teken staan van ‘Oostland Next level’. Het avondprogramma bestaat uit een diner, plenaire afsluiting en netwerkborrel bij Van der Valk in Nootdorp. De Oostlanddag vindt plaats op woensdag 11 oktober.

Lees meer…

‘Oostland Next Level’ thema Oostlanddag 2017

Oostlanddag 2017 heeft als thema ‘Oostland Next level’. De organisatie van het grootste ondernemersevenement van de regio is in volle gang. De negende editie vindt plaats op woensdag 11 oktober. Doel van Oostlanddag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Organisatoren zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Economische kansen

In 2016 stond Oostlanddag in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Detailhandel/Retail en Greenport. Vorig jaar was het thema ‘Doen + Doorpakken’. Bezoekers konden ’s middags deelnemen aan inspirerende rondleidingen en workshops bij aansprekende bedrijven in de regio. ’s Avonds was er een diner bij Van der Valk Nootdorp en blikte Manuela Bijl terug op de dag, ondersteunt door muzikale en vrolijke noten van Theater Tussen De Bedrijven. Oostlanddag 2016 trok 320 bezoekers.

Bedrijfsbezoeken, netwerkdiner en avondprogramma

Om een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties, moeten we onze economie naar een nieuw niveau brengen. Dat betekent een groot aantal transities. Een uitdaging waar heel Nederland mee te maken heeft. Met het investeringsprogramma NL Next Level presenteren ondernemersverenigingen een toekomstvisie voor ons land. En dat is wat er ook staat te gebeuren op 11 oktober tijdens Oostlanddag 2017. Het thema van Oostlanddag 2017 is dan ook ‘Oostland Next Level’. Oostlanddag 2017 bestaat uit een middagprogramma met bedrijfsbezoeken, een netwerkdiner en een avondprogramma bij Van der Valk in Nootdorp. De exacte invulling maakt de organisatie over enkele maanden bekend.

Ferry van Buijtene volgt dit jaar Monique Spek op als voorzitter van Oostlanddag. Ferry is mede-eigenaar van Support-IT in Pijnacker en bestuurslid van VNO-NCW Oostland. “Wij geloven dat er in het Oostland genoeg kansen liggen om bij te dragen aan zowel de lokale als de landelijke economie. Ik ben blij dat we ook dit jaar weer een mooie dag kunnen organiseren voor ondernemers uit de regio, waarbij netwerken maar ook het samenwerken centraal staat.”

Aanmelden

Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor Oostlanddag 2017 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan ook via Twitter, Facebook en LinkedIn.

‘De kracht van Oostland’ leidt tot concrete resultaten voor ondernemers

Wat zijn de economische kansen voor de regio Oostland? Dat was de centrale vraag van het onderzoek ‘De kracht van Oostland 2014-2016’. Uit dat onderzoek kwamen vijf belangrijke thema’s naar voren. De Oostlandse ondernemersverenigingen zijn daarmee afgelopen jaren aan de slag gegaan.

‘De kracht van Oostland 2014-2016’ is een initiatief van VNO-NCW Oostland, Rabobank Zuid-Holland Midden, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, NOOVA en Ondernemend Lansingerland. (Lees ‘De kracht van Oostland 2014-2016’ online).

Het onderzoek bracht de sterke punten van de regio in kaart: Starters, Greenport, Logistiek, Innovatie en Detailhandel. De vijf ondernemersverenigingen adopteerden elk een van de vijf thema’s. De komende jaren zouden ze de thema’s elk uitwerken.

Dat gebeurde voor het eerst tijdens Oostlanddag 2014 bij Van der Valk in Nootdorp. OVPN verzorgde een workshop over Detailhandel, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland over Greenport, NOOVA over Starters, Ondernemend Lansingerland over Innovatie en VNO-NCW Oostland over Logistiek. Ook de edities van de Oostlanddag in 2015 en 2016 stonden in het teken van de vijf thema’s, maar dan op locatie: verspreid over de regio vonden beide jaren vijf workshops/bedrijfsbezoeken over de vijf thema’s plaats.

Een overzicht van hoe de ondernemersverenigingen, gemeenten en Rabobank aan de slag zijn gegaan met de vijf thema’s uit ‘De Kracht van Oostland’.

NOOVA: Starters

NOOVA stelde zich de vraag: Hoe krijgen startende ondernemers een vliegende start in het Oostland? Op basis van input van de workshop van de Oostlanddag 2014, gesprekken met startende ondernemers en eigen ervaringen is het initiatief genomen voor de Startersstraat.

De Startersstraat is een online ‘straat’ met winkels waar bedrijven uit het Oostland hun producten en diensten aanbieden aan startende ondernemers. Het doel is startende ondernemers in Oostland op weg te helpen om hun bedrijf stevig neer te zetten. Belangrijke opdracht is elkaar te voorzien van kennis, te inspireren en starters te verbinden met ervaren ondernemers.

Begin 2016 is de Startersstraat officieel van start gegaan. Inmiddels zijn de eerste winkels verhuurd aan ondernemers en vond in juni het eerste Startersspreekuur plaats in het gemeentehuis Lansingerland. Daarnaast profileert de Startersstraat zichzelf tijdens bijeenkomsten voor starters in de regio, zoals de regionale Startersavond.

Ondernemend Lansingerland: Innovatie

De workshop van Ondernemend Lansingerland tijdens de Oostlanddag 2015 stond in het teken van Innovatie in kader van Zero Emissie vervoer (ofwel geen CO2-uitstoot). Tijdens de busrit met de Zero Emissie-bus werden de deelnemers meegenomen door innovatieve ondernemers die zich bezighouden met emissievrij vervoer en emissievrij bouwen en ging men aan de slag met innovatie en start-ups tijdens de rondleiding op de RDM-Campus in Rotterdam. Stichting Topsectoren Innovatie had daarmee een vliegende start.

Stichting Innovatie Topsectoren (een publiek-private samenwerking tussen Ondernemend Lansingerland en de gemeente Lansingerland) en haar Stuurgroep richten zich op emissievrij vervoer in Oostland. Om duurzame ideeën te mobiliseren organiseerde men2016 een prijsvraag: de Top Oostland Innovatieprijs, ‘Innovatiekracht Oostland op weg naar Emissievrij Vervoer 2020’.

Deelnemers aan deze prijsvraag werden uitgedaagd om creatieve en innovatieve projectvoorstellen in te dienen die emissieloos vervoer (inclusief het openbaar vervoer) in Oostland en daarbuiten bevorderen. Deze prijsvraag wordt de komende maanden en jaren nog meer onder de aandacht gebracht bij burgers en ondernemers in Oostland. De Innovation Experience in 2016 was daarmee het sluitstuk van het onderzoek van de Kracht van Oostland waarbij een een kleine 70 deelnemers onder leiding van Violet Falkenburg en een deskundig panel werden meegenomen in het gedachtengoed van het vervoer van de toekomst. Bewustwording en experience gingen hand in hand met een rit in de BMW I8/I3, een Tesla Model X en S en informatie van lokale ondernemer Cas Lamens, Van Leeuwen en de Provincie Zuid-Holland.

VNO-NCW Oostland: Logistiek

Regio Oostland is een bijzonder geschikte locatie als logistieke hotspot. Zo liggen binnen een straal van 1 uur rijden 7 miljoen huishoudens. Daarnaast zijn grootstedelijke regio’s en twee mainports in de nabijheid.

Over dit onderwerp organiseerde VNO-NCW Oostland in 2015 een groots regionaal logistiek evenement met burgemeesters/wethouders van betrokken gemeenten, ondernemers, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en EVO. Tijdens deze bijeenkomst hebben de gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland en TLN een toezegging gedaan om het project Logistieke Hotspot Oostland/A12 aan de slag te gaan. Vervolgens is er achter de schermen zeer veel lobbywerk verricht om het Oostland/A12 op de kaart te zetten als logistieke hotspot.

Inmiddels zitten naast de omliggende gemeentes, het bedrijfsleven, ook de provincie Zuid-Holland en VNO-NCW West aan tafel en zijn we dichtbij een doorbraak zijn richting verder concrete stappen en samenwerking tussen de partijen en ondernemers voor het realiseren van de logistieke hotspot.

LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland: Greenport

Greenport is een veel omvattend programma en heeft betrekking op de ontwikkeling van het tuinbouwcluster. LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland heeft zich gefocust op nieuwe verdie modellen: hoe kunnen de tuinbouw de productverwaarding uit het traditionele model trekken en daar andere manieren aan toevoegen, bijvoorbeeld door het creëren van een andere beleving rondom product en presentatie.

Zo stond de workshop tijdens de Oostlanddag in het teken van inhoudsstoffen van tuinbouwgewassen. Een aantal daarvan is te gebruiken door bijvoorbeeld de farmacie voor natuurlijke medicijnen en gewasbeschermingsmiddelen. Kas Als Apotheek heet dit programma. Ook zijn inhoudstoffen bruikbaar als natuurlijke vezels (‘de kas voor bouwmateriaal’) en natuurlijke cosmetica (‘de kas voor uw schoonheid’).

OVPN: Detailhandel

Het Oostland telt een flink aantal winkelcentra, elk met hun eigen karakter en hun eigen sterke punten. Maar er zijn ook zaken die deze winkel centra gemeen hebben, zoals mogelijke bedreigingen en kansen. Enkele voorbeelden daarvan zijn: de mogelijke concurrentie van webshops, vestigingen van prijsvechters buiten het centrum en de komst van bijvoorbeeld een outletcentrum.

Bij Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) zijn – zeker vergeleken met de andere ondernemersverenigingen in het Oostland – relatief veel winkeliers aangesloten. Daarom zet de OVPN zich met enige regelmaat in voor de belangen van de detailhandel, onder meer door lobby richting overheden. Ook tijdens de Oostlanddag organiseerde OVPN sessies die speciaal gericht waren op kansen voor winkeliers.

Zo was er tijdens de Oostlanddag 2015 een workshop over een mogelijk loyaliteitsprogramma en tijdens de Oostlanddag 2016 organiseerde OVPN een workshop over de combinatie van online en offline. Een groep van zo’n zestig winkeliers, specialisten en andere geïnteresseerden gaf de eigenaar van Kantoorboekhandel Van Atten tips voor het concept en de inrichting van de ‘stenen’ winkels in Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

 

Ferry van Buijtene nieuwe voorzitter Oostlanddag

Ferry van Buijtene volgt Monique Spek op als voorzitter van de Oostlanddag, het grootste ondernemersevent van de regio. Van Buijtene is bestuurslid van VNO-NCW Oostland en mede-eigenaar van Support IT. Spek is eigenaar van Projectbureau Anthe en voorzitter van ondernemersvereniging NOOVA en was voorzitter van de laatste twee edities van de Oostlanddag. Lees meer…

NL Next Level

Tijdens de Oostlanddag blikten Fabian van der Horst (directeur Bedrijven, Rabobank Zuid-Holland Midden), José van Egmond (wethouder Economie, Pijnacker-Nootdorp) en Albert Abee (wethouder Economie, Lansingerland) vooruit. Welke thema’s zou de Oostlanddag in de toekomst kunnen behandelen? Daarvoor werd – met een interactieve game – de hulp van de deelnemers ingeroepen.
Lees meer…

7 Belangrijke vragen over de Oostlanddag

Klopt het dat de Oostlanddag dit jaar op woensdag is?
Dat klopt. De vorige edities van de Oostlanddag vonden plaats op een donderdag, dit jaar is de Oostlanddag op woensdag 12 oktober.

Ik ben geen lid van een ondernemersvereniging, mag ik toch komen?
Jazeker, de Oostlanddag is toegankelijk voor ålle ondernemers uit de regio Oostland.

Is deelname aan de Oostlanddag gratis?
Als u ondernemer bent uit de regio Oostland, dan kunt u kosteloos deelnemen aan de Oostlanddag.

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor de Oostlanddag?
We verzoeken uw deelname uiterlijk 10 oktober door te geven.

Ik heb me aangemeld voor de Oostlanddag, wanneer ontvang ik meer informatie?
Op maandag 10 oktober ontvangt u per mail informatie over uw deelname. De informatie in deze mail vindt u ook op deze website: Praktische informatie voor uw deelname aan Oostlanddag 2016.

Ik heb me aangemeld maar kan niet komen, kan ik dat doorgeven?
Als u niet kunt komen, kunt u uw aanmelding online wijzigen.

Zijn de deelnamelijsten per workshop/bedrijfsbijeenkomst compleet en actueel?
De lijsten met namen die u ziet onderaan de pagina’s over de workshops/bedrijfsbijeenkomsten zijn niet gecorrigeerd voor afmeldingen en andere wijzigingen.

 

 

Oostlanddag en Dutch Agri Food Week leggen nadruk op gezondheid en voeding

De Oostlanddag is dit jaar programmaonderdeel van Dutch Agri Food Week. Tijdens het grootste ondernemersevent van de regio wordt op verschillende manieren aandacht voor gezondheid en voeding, en dan met name voor Oostlandse producten. Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Oostlanddag is dit jaar op woensdag 12 oktober en heeft als thema ‘Doen + Doorpakken’. Lees meer…

‘Samen versterken we de Oostlandse economie’

“De Oostlanddag is het ondernemersevent om de regionale economie én je eigen ondernemerschap te versterken, vertelt Fabian van der Horst, directeur Bedrijven bij Rabobank Zuid-Holland Midden. Ook dit jaar is Rabobank sponsor van de Oostlanddag. “Het Oostland heeft een vruchtbare voedingsbodem voor ondernemerschap.” Lees meer…

Programma Oostlanddag 2016 bekend, aanmelden mogelijk

Het programma van Oostlanddag 2016 is bekend. ’s Middags kunnen deelnemers kiezen uit vijf inspirerende bedrijfsbezoeken/workshops; het avondprogramma is in handen van Manuela Bijl en Theater Tussen De Bedrijven. De Oostlanddag 2016 vindt plaats op woensdag 12 oktober en heeft als thema ‘Doen + Doorpakken’. Ondernemers uit het Oostland e.o. kunnen zich vanaf heden aanmelden. Lees meer…

Oostlanddag 2016: boeiend middagprogramma, inspirerend avondprogramma

De Oostlanddag is een begrip in de regio dat jaarlijks vele honderden ondernemers uit het Oostland trekt. Dit jaar kunnen ondernemers uit de regio’s middags deelnemen aan één van de vijf workshops op locatie in de regio. ’s Avonds vindt een gezamenlijk diner plaats bij Van der Valk in Nootdorp met aansluitend een inspirerend én vrolijk avondprogramma waarbij wordt teruggeblikt op de vijf Oostlanddag-thema’s. Oostlanddag 2016 vindt plaats op 12 oktober.

Lees meer…

‘Doen + Doorpakken’ thema van Oostlanddag 2016

Het thema van Oostlanddag 2016 is ‘Doen + Doorpakken’. De achtste editie van het grootste ondernemersevenement van de regio vindt plaats op woensdag 12 oktober. Doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Lees meer…

Oostlanddag 2016 op woensdag 12 oktober

Zet nu vast in uw agenda. De Oostlanddag 2016 vindt plaats op:

woensdagmiddag en -avond 12 oktober

Het komende jaar informeren we u over het programma van het grootste ondernemersevenement van de regio.

 

Zeer geslaagde zevende editie Oostlanddag

Oostlanddag 2015 is zeer goed verlopen. Dat stelt de organisatie van het grootste ondernemersevent in de regio. De Oostlanddag vond dit jaar plaats op 15 oktober en had als thema ‘Volle kracht vooruit’. De excursies en het avondprogramma werden bezocht door in totaal 360 ondernemers uit de regio. Lees meer…

Programma Oostlanddag 2015 bekend

Het programma van Oostlanddag 2015 is bekend. ’s Middags kunnen deelnemers kiezen uit vijf inspirerende bedrijfsbezoeken, ’s avonds zal cabaretiere Karin Bruers haar licht schijnen op de Oostlandse economie en de kansen voor regionale ondernemers. Oostlanddag 2015 vindt plaats op donderdag 15 oktober en heeft als thema ‘Volle kracht vooruit’. Lees meer…

Westland Event

Op 15 oktober is niet alleen de Oostlanddag, maar ook het Westland Event. Dit congres wordt ieder jaar georganiseerd door de gemeente Westland en vindt plaats bij FloraHolland in Naaldwijk. Het is bedoeld voor de glastuinbouwsector. Dit jaar is het thema Tuinbouw in Transitie: de kracht van veranderen. Rode draad vormt onze snel veranderende wereld waarin zich allerlei nieuwe technologieën aandienen. Zie voor het programma en aanmelden: www.gemeentewestland.nl/westlandevent.

‘Volle kracht vooruit’ thema van Oostlanddag 2015

Het gaat steeds beter met de Oostlandse economie. Nu is het zaak dat onder meer ondernemers en overheid doorpakken en de economie van de regio verder helpen. Daarom is het thema van Oostlanddag 2015 ‘Volle kracht vooruit’. De zevende editie van het grootste ondernemersevenement van de regio vindt plaats op donderdag 15 oktober. Lees meer…

Oostlanddag 2014: energiek, inspirerend en gezellig

De zesde editie van de Oostlanddag heeft veel concrete acties opgeleverd om de economie in Oostland een ‘boost’ te geven. Zo moet de regio beter gepositioneerd worden als logistieke hotspot en zou de tuinbouw een eigen verswinkel moeten starten om in contact te komen met consumenten. De Oostlanddag trok in totaal ruim 350 bezoekers. Lees meer…

Oostlanddag 2014 in teken van stimuleren van de economie

Hoe kunnen we samen de economische krachten en kansen van het Oostland uitbouwen? Dat is het doel van de Oostlanddag op 2 oktober. Dit jaarlijkse evenement voor ondernemers uit de regio heeft als thema ‘Delen is vermenigvuldigen’. Dagvoorzitter en spreker van Oostlanddag 2014 is Jan van Setten, goeroe op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering. Lees meer…