Fugro

Data omzetten in waardevolle informatie, hoe Future Fit is dat? Neem tijdens de Oostlanddag een kijkje in de keuken van het beursgenoteerde Fugro.

Fugro is een toonaangevende wereldwijde speler op het gebied van Geo-data en speelt een belangrijke rol in de samenleving. Het bedrijf ontsluit waardevolle inzichten uit Geo-data en zorgt ervoor dat alles wat op deze snel veranderende planeet wordt gebouwd en geëxploiteerd op een veilige en duurzame manier gebeurt. Of Fugro nu advies uitbrengt voor een nieuw offshore windpark of een nieuwe luchthaven, of kustgebieden in de gaten houdt, haar expertise is essentieel voor het creëren van een veilige en leefbare wereld.

Fugro wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat zie je onder andere terug in het pand van Fugro dat LEED Platinum is gecertificeerd. LEED is van origine Amerikaans en wereldwijd de meest gebruikte vastgoed certificering voor duurzaamheid, Platinum is de hoogst haalbare gradatie.

De werkwijze van Fugro wordt tijdens dit interactieve bedrijfsbezoek toegelicht, speciale aandacht is er voor duurzaamheid binnen de bedrijfsprocessen. Ook een rondleiding is onderdeel van het bedrijfsbezoek.

Fugro is op 1 km (loop)afstand gelegen van Van der Valk in Nootdorp, waar het avondprogramma plaatsvindt. Fugro is goed bereikbaar met de Randstadrail, lijn E halte Nootdorp. Hoe Future Fit ben jij als het gaat om duurzaam vervoer?

Ontvangstcomité Fugro: Michiel Dessens en Dieuwertje Smallenburg
Organisatie: NOOVA
Locatie: Prismastraat 4, 2631 RT Nootdorp
Tijd: Inloop 14.30, aanvang 15.00
Om 17.00 vertrek naar Van der Valk Nootdorp voor het avondprogramma.

Vertel het verder…

Volg Oostlanddag: