Programma Oostlanddag 2018

Op woensdag 10 oktober 2018 is de 10e editie van Oostlanddag. De grootste ondernemersbijeenkomst van de regio vindt dit jaar op verschillende locaties plaats: ’s middags zijn er vijf workshops bij organisaties in de regio. Het avondprogramma vindt plaats bij Van der Valk in Nootdorp.

Tijdens de tiende editie van de Oostlanddag blikken we terug, maar kijken we vooral vooruit. De afgelopen tien jaar is er veel gebeurd in de regio Oostland. Veel economische kansen zijn opgepakt. Waar hebben we van geleerd? Wat valt er nog te verbeteren? In welke sectoren kunnen we met elkaar nog meer winst behalen? En wat geeft dat voor inzicht voor uw bedrijf? Laat u inspireren tijdens één van de workshops.

Programma

14.30 uur: inloop workshops/bedrijfsbezoeken
15.00 uur: start bedrijfsbezoek en workshop ‘vooruitkijken’
17.00 uur: einde workshops
17.30 uur: avondprogramma Van der Valk Nootdorp (incl. spreker en diner)
22.00 uur: einde

Workshops/bedrijfsbezoeken

Het middagprogramma van de Oostlanddag bestaat uit vijf workshops/bedrijfsbezoeken. De vijftal bedrijfsbezoeken vertegenwoordigen ieder een sector. De bedrijven laten zien hoe ze gegroeid zijn en hoe ze de toekomst zien. Alle bedrijfsbezoeken worden gecombineerd met de workshop ‘vooruitkijken’. Op de locatie gaat u samen met collega-ondernemers ook zelf aan de slag met de toekomst van uw eigen bedrijf. Dat kunnen ondernemers en bedrijven in verschillende sectoren zijn. Door middel van belangrijke vraagstukken gaat u in gesprek met elkaar, deelt u kennis en krijgt u inspirerende inzichten.

Avondprogramma

Na de workshops/bedrijfsbezoeken start het avondprogramma. Het avondprogramma vindt plaats bij Van der Valk en heeft dit jaar een verrassende invulling. Zorg dat u er op tijd bent! Ruud Veltenaar en Hanneke Bor begroeten u samen met de bestuurders van het Oostland, de ondernemersverenigingen en de Rabobank.

Tijdens het avondprogramma presenteert topspreker en trendwatcher Ruud Veltenaar een ‘future fit’ Oostland. Ruud Veltenaar is topspreker, trendwatcher, filosoof en hoogleraar. Hij behoort tot de best beoordeelde en gevraagde sprekers. “Als spreker-filosoof verschaf ik duidelijkheid over de toekomst en bied ik hoop op een betere wereld.”

Vertel het verder…

Volg Oostlanddag:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief